Coaching voor een Lichter Leven

Houd jij ook zo van films waarin van alles mis gaat? Zo eentje waar de hoofdpersoon in een flinke crisis terecht komt. En dat hij of zij dan in een moedige worsteling alle tegenslagen overwint, zichzelf opnieuw ontdekt en dan een nieuwe, veelbelovende toekomst tegemoet gaat.

Dat zou jij ook wel willen, zo’n mooie toekomst… toch? Zit jij ook in een flinke crisis? Of dreig je erin verzeild te raken als je doorgaat zoals je nu leeft? 

Maar ja… jij bent geen held… of toch wel?

Jij bent de enige die de rol van hoofdpersoon in jouw leven kan spelen. Jij bent de enige held in jouw eigen verhaal! Jij bent de enige die jouw ideale toekomst kan creëren. 

Eng? Natuurlijk is dat eng… vechten met je eigen draken!

Maar weet je, moedig zijn wil niet zeggen dat je alles durft. Moedig zijn is dingen die je niet durft, tóch doen! 

Durf jij de sprong te wagen? Ik help je jouw levensverhaal te vertellen.  Met je eigen worstelingen. In je eigen tempo. In een veilige omgeving en met aandacht, warmte, humor en af en toe een liefdevolle schop onder je kont. 

Zodat jij weer zelf  de regie over je eigen leven hebt, zodat je leeft vanuit je essentie, je eigen passie en bezieling. 

Wat houdt jou op dit moment tegen om de held in  je eigen levensverhaal te zijn?

Hoe kun je die obstakels overwinnen? Laat je niet langer beperken. Breek open dat ei en laat je mooiste zelf zien! Haal je voet van de rem en leef een lichter leven. In dit proces wil ik je graag begeleiden. 

We gaan de verbinding herstellen tussen je hoofd, je hart en je lijf. Oftewel: de samenhang vinden tussen denken, voelen en doen. Jij gaat alle antwoorden vinden op je vragen. Die antwoorden weet ik namelijk niet, die zitten al in jou. Je kunt er nu alleen nog niet bij. Ik help jou om ze te vinden.

We gaan op zoek naar jouw levensverhaal:

  • Wie ben jij als mens?
  • Waar heb je op dit moment last van?
  • Wat is jouw passie? Wat wil jij aan de wereld laten zien? 
  • Wat houdt je tegen om je passie te leven?
  • Hoe kun je hieraan werken?
  • En alle andere vragen die voor jou op dit moment belangrijk zijn. 

Hoe ziet jouw leven er dan uit?
Je voelt je weer vrolijk, opgewekt, je krijgt schijnbaar moeiteloos dingen voor elkaar.  Je bent alert, creatief, prettig in de omgang. Je herstelt snel van inspanning en je hebt ’s avonds nog energie over.
Je hebt veerkracht waardoor je ook in moeilijke tijden overeind blijft, of snel weer overeind komt als het leven je toch even omver kegelt.  

Kortom: je leeft een lichter leven!

Wat je kunt doen:

Speeddate met Jezelf

In 2 individuele gesprekken meer inzicht in jezelf. Je krijgt tips hoe jij Lichter kunt leven.
€ 195,-

Zin in je Leven

In 5 individuele gesprekken ga jij je Zelf ont-dekken. Wat houdt jou tegen om je Zelf te leven? 
€ 600,-

Zielsring retraite

Twee dagen lang op zoek naar wie jij écht van binnen bent.  Dit geef je vorm in een een zilveren ring 
€ 445,- 

Investering in jezelf

Wat is het jou waard om aan jezelf te werken? Hoeveel wil en kan jij investeren in jezelf? De bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW, voorbereiding, materialen, administratie en contact tussendoor in verband met de oefeningen of vragen. 

Wordt het traject door je werkgever betaald dan zijn de prijzen exclusief BTW. 

Je betaalt vooraf het hele traject. Is dat een probleem voor je, dan is betaling in termijnen ook mogelijk. 

Losse coachgesprekken kosten € 90,- per uur. Bij verlenging van een traject betaal je € 80,-per uur. 

Mogelijkheden voor kostenbesparing

Coaching wordt helaas nog niet vergoed uit de ziektekostenverzekering. Toch zijn er enkele andere mogelijkheden:

Vergoeding door je werkgever

Steeds meer werkgevers verstrekken een individueel keuzebudget aan medewerkers voor persoonlijke ontwikkeling of opleiding. Vaak kun je dit budget naar eigen inzicht inzetten. Let op: voor werkgevers zijn de genoemde prijzen exclusief BTW. 

Belastingaftrek

Als particulier kun je kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan het verkrijgen van een (nieuwe) baan is of het beter functioneren in je baan. 

Aftrek als ondernemer en ZZP-er

Voor ondernemers en ZZP-ers is een coachingstraject vaak aftrekbaar voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting. Check even bij de belastingdienst of dit voor jou ook geldt. 

 
Vergoeding via het UWV

Ontvang je een uitkering via het UWV? Dan zijn er soms mogelijkheden in het kader van herstel en re-integratie waarbij het UVW een budget beschikbaar stelt voor coaching. Informeer hiervoor bij het UWV wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Heb je mijn gratis e-book al?

Hierin lees hoe je je zelf de regie over je leven kunt terug kunt pakken zodat je een gelukkiger leven gaat leiden.